Choklad & kaffespabehandlingar

 

Choklad– och kaffebehandlingar är en av de absolut starkaste trenderna just nu. Vem älskar inte choklad? Denna ljuvliga lockelse som frestar både hud och sinne. Chokladbehandling är en upplevelse som verkar harmoniserande på sinnet och låter vardagens bekymmer glömmas bort för en stund. Chokladen tillför huden antioxidanter och sägs ha antidepressiva egenskaper, minska risken för blodproppar och höja koncentrationsförmågan. Kaffe för utvärtes bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen på slaggprodukter samt har en unik förmåga att reparera och återuppbygga skadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör det mycket effektivt mot celluliter. Att blanda kaffe och choklad i en behandling är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på dessa två produkters unika egenskaper. I behandlingarna används svensktillverkade produkter - Choklad och kaffeserien med havtorn. Det är 70% mörk ekologisk choklad samt ekologiskt odlat kaffe. Alla produkter innehåller havtorn som är rik på karoten, c-vitamin samt Omega 3, 6, 7 och 9. Havtorn är mycket läkande och har en speciell förmåga att vitalisera vår hud.

Informationen kommer från Ewas utbildning i Östersund, där jag också gått min utbildning i olika spabehandlingar

  

Helkroppsskrubb med kaffe & choklad, ca 40 min

En kraftfull helkroppsskrubb med kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint. En oslagbar kombination som ger mycket goda effekter mot celluliter. Kaffe verkar utrensande och stimulerar lymfsystemet. Behandlingen avslutas med att din kropp masseras med en blandning av kaffe - chokladolja. Behandlingen utförs inte på gravida eller personer med högt blodtryck.

Kostnad: 450 kr 

Kaffe & chokladskrubb på benen, ca 20 min

Du får en kraftfull massage med kaffe, choklad, havssalt, havtorn och mint. Behandlingen avslutas med att benen masseras med
kaffe– och chokladolja. Mycket effektiv mot celluliter. Behandlingen utförs inte på gravida eller personer med högt blodtryck.

Kostnad: 250 kr 

Choklad/kaffeinpackning, ca 60 min

Inleds med torrborstning och sedan masseras en ljuvlig choklad/kaffeolja in på kroppen för att sedan packas in. Du vilar inbäddad i värme och under tiden får ditt ansikte en rengöring med choklad/mintpeeling. Därefter en chokladmask och en sedan en ansiktsmassage med chokladolja.

Kostnad 600 kr

Choklad/kaffeinpackning, lyx ca 70 min

Vi börjar med att lätt massera in chokladolja, sedan en kraftfull kaffeskrubb. Varm chokladkaffekräm med havtornsolja masseras sedan in på din kropp. När du vilar inbäddad i en värmefilt får ditt ansikte en rengöring med choklad/mintpeeling. Därefter en chokladmask och en sedan en ansiktsmassage med chokladolja.

Kostnad: 700 kr

Energi choklad & kaffemassage, ca 50 min

En dröm för både sinne och kropp. En varm choklad/kaffeolja hälls på din kropp samtidigt som du får en kraftfull ljuvlig helkroppsmassage.

Kostnad: 450 kr

Ansiktskur, ca 25 min

Ansiktsrengöring med choklad/mintpeeling. Därefter en chokladmask och en sedan en ansiktsmassage med chokladolja.

Kostnad: 300 kr

 

 

 


Fotografiet kommer från Ewas utbildningar i Östersund. Det är också Ewa Olsson som har tagit fram dessa naturliga produkter och tillverkningen sker i Sverige.