Miniretreat

Någon gång per termin anordnar jag Mindfulness miniretreat, inspirerat från en mindfulnessinstruktör i Stockholm som heter Anna. Läs nedan för mer information.

Hur vore det med egen tid en stund?
Hur vore det att ge dig själv möjlighet till fokus och centrering, ro och klarhet, avslappning och energi? Låter det välbehövligt?Hur vore det med egen tid en stund? Hur vore det att ge dig själv möjliget till fokus och centrering, ro och klarhet, avslappning och energi? Låter det välbehövligt?

Du är varmt välkommen på en Mindfulness miniretreat fylld med praktiska övningar och reflektioner för att möjliggöra just detta! Intentionen med denna retreat är att skapa en stund för dig att utforska Mindfulness, medveten närvaro och samvaro – tillsammans skapar vi en skön och närande och lärande stund i Vedantas härliga lokaler.

Vad gör vi?

Under miniretreaten gör vi olika mindfulnessövningar, t.ex. mindfull yoga, kroppsskanning, andningsmeditation, gående meditation. Vi förtydligar vad vi upplever och lärandet i det genom reflektioner enskilt och tillsammans.

För vem?

Minretreaten skapas både för dig som känner dig som nybörjare och för dig som har stor erfarenhet av att träna Mindfulness. Du tränar utifrån din egen erfarenhet och förståelse – med det stöd du behöver. Varje tillfälle är unikt. Du kan delta ena gången eller båda gångerna.

Perfekt uppstart för dig som vill lära dig mer om Mindfulness och funderar på att gå en kurs i Mindfulness på Vedanta.

När?

Lördag 16 mars kl. 11 – 15. (kom i god tid)

Plats: Vedanta – Hembygdsvägen 20, källarvåningen (Mitt emot LF-arena)

Ät en stadig frukost/brunch innan du kommer, vi tar inte ngn lunchpaus. Istället har vi en 20-min paus med lättare fika (te, kaffe, frukt) mitt i retreaten. Önskar du äta ngt medhavt, så går det bra!

Kostnad?

400 kr per tillfälle

För mer information - ta kontakt med mig!