Om företaget

Inom ramen för mitt företag så kan jag anlitas för föreläsningar om Ayurveda, Mindfulness och IKT & media. En salig blandning kan tyckas... ;-)! Dagligdags arbetar jag som mediepedagog på CMiT, så mitt företag driver jag i mindre omfattning på sidan om. Mer om vad jag erbjuder totalt sett hittar du här: www.ullakarinlundgren.se

Jag är utbildad ayurvedisk hälsorådgivare och jag ger ayurvediska behandlingar. Jag utför just nu inte någon direkt hälsorådgivning, utan har mer fokus på olika behandlingar och mindfulness. Vid ayurvediska behandlingar görs en kortare konsultation med pulsavläsning, så att behandlingen blir ändamålsenlig. Jag har även utbildning inom olika spabehandlingar och är utbildad i Mindfulnessinstruktör hos Ola Schenström i Luleå. Under vårterminen 2011 arbetar jag med Mindfulness på en skola i Piteå 

OBS: Om du är doftkänslig, så ring i förväg innan du kommer så plockar jag bort doftljusen. Hör gärna av dig om du är känslig mot nötter också.

Då det gäller media och IT-biten fokuserar jag mest på hur man kan arbeta med media och IT i förskolan. Föreläser runt om i landet utifrån förfrågan och tid. Utbildningsradion är en kund, Växjö, Eskilstuna och Luleå är kommuner som anlitat mig m.m. Jag är utbildad förskollärare och mediepedagog.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Project history

In "Project history" you can describe the history of your project and how the concept began and developed. You should mention important milestones and achievements.


Community

Here you can describe your target audience, why they need you and what significance your project has for them. It is crucial to encourage visitors to frequently return to your pages.